Onze appartementen

In verband met de huidige energieprijzen in combinatie met het laag seizoen voor de verhuur, hebben wij moeten besluiten om van 1 november 2022 tot 1 april 2023 onze B&B te sluiten voor de verhuur. Wij zullen deze periode benutten om restauratiewerkzaamheden uit te voeren aan de daken en mergelmuren.
Mocht blijken dat de situatie zich sterk verbeterd in de komende maanden dan zullen wij onze appartementen weer eerder aanbieden.
Wij hopen jullie na deze periode weer te kunnen verwelkomen.

Onze appartementen

Op een steenworp afstand van Maastricht ligt het kasteel ‘Sibberhuuske’. Gelegen op de top van het plateau van Margraten in de Limburgse Heuvels, het zuidelijkste deel van Nederland. Ervaar de rust en stilte in een unieke atmosfeer. Verwen uzelf met een van de twee luxe appartementen in de kasteelhoeve. Alle kamers zijn stijlvol ingericht en bieden een geweldig uitzicht over de omliggende velden en de binnenplaats.

Ervaar het leven op een kasteel in Limburg, genietend van een ontspannen, intieme en romantische sfeer. In de directe omgeving is genoeg te doen, zoals wandelen en fietsen over de mooiste routes. Op 250 meter vindt u de grotten van Valkenburg en de beroemde Thermae 2000 wellness springs liggen op loopafstand.

Bezetting tot en met 4 gasten

Cour appartement

Het Cour-appartement is direct gelegen aan de binnenplaats het Sibberhuuske. Het appartement heeft een woon- en eetkamer met een open en volledig ingerichte keuken. Tevens beschikt het appartement op de begane grond over 1 extra toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers voor 2 personen, een badkamer met douche en toilet.

Prijzen vanaf

€ 249,00 per nacht

Bezetting tot en met 2 gasten

Toren appartement

Het toren appartement is gelegen op een bijzondere plek in het Sibberhuuske. De oude broodbakoven in de toren is nu een slaapkamer en de ramen zijn gemaakt in de voormalige schietgaten. Het appartement heeft een woonkamer met keukenhoek, slaapkamer, badkamer met inloopdouche, bad en toilet.

Prijzen vanaf

€ 154,00 per nacht